#mittinitiativ

 

Bestäm dig för vad du kan göra - GÖR DET!

 

Kanske har du något fint plagg hemma som känns för fint för att sälja på loppis för en tjuga. Sälj den själv och skänk sen pengarna. Baka bullar och sälj. Panta burkar. Ingen gåva är för liten, inget initiativ för litet. Nu kör vi och visar världen att medmänsklighet och omtanke fortfarande existerar. Ingen kämpar ensam, alla behöver stöd och trygghet någon gång i livet. Om det är jag nästa gång så vill jag ha varit med och hjälpt till redan nu.

 

Under eventet på Pedagogen Park den 1 november vill vi se en vägg av initiativ. Hjälp oss få engagemangen att rulla, det hade varit så coolt att se!

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

■ Swisha in ditt bidrag till oss på 123 120 95 84

 

■ Ta en bild och lägg ut med taggen med #mittinitiativ och @forattvikan eller

lägg oss ett mail och berätta om ditt bidrag.

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Tillsammans så kan vi göra skillnad. Vi gör det med glädje, med hjärta och för att vi kan!

 

Allt från denna insamling går direkt in till Barncancerfonden Västra och in i deras verksamhet till de barn och familjer som kämpar i detta nu.

 

Let´s do this!

// Arbetsgruppen

 

Pågående initiativ

Hos jessbox.se kan du köpa fina smycken!

100 kronor/halsband och 50 kronor/armband går till insamlingen. In och shoppa loss!

Fantastiska personalen på ICA Nära Frösakull i Halmstad skänker alla pengar som de får in genom försäljningen av bananlådor till insamlingen! Ända fram till sista oktober kan du köpa flyttlådor hos dem och samtidigt bidra i kampen mot cancern. Tack för att ni kan!

 

Barncancerfonden Västra sträcker sig i hela regionen och därför är alla initiativ viktiga! Härligt Halmstad!

Presentkort hos American Art Tattoo!

Får det lov att vara en gaddning?

 

Vi är grymt glada att berätta att vi har fått in ett under årets event kommer lotta ut ett åtråvärt presentkort hos den näst äldsta tatueringsstudion i Sverige! Belägen på en av Göteborgs mest omtalade gator, Andra långgatan.

 

Håll utkik. Det här är något som ni inte vill missa framåt hösten! Vi återkommer med ytterligare information och tills dess tipsar vi om deras facebooksida där ni njuta av studions mäktiga och vackra skapelser.

 

Tack Tattoo för att ni kan!