Årets tema: LOPPIS!

 

Årets tema kommer att vara loppis och från och med nu startar vi insamlingen av hela, rena, tvättade prylar i följande kategorier:

 

● Barnartiklar alla kategorier (kläder, skor, leksaker, DVD-filmer etc)

● Vuxenkläder

● Accessoarer och väskor

● Tyger och garn

● Speglar och tavlor

● Inredning

 

Av förvaringsmässiga skäl har vi inte möjlighet att ta emot möbler, böcker, vuxenskor och elartiklar. Tänk på att saker du skänker ska vara av sådan kvalitét att du själv kan tänka dig att köpa dem. Kläder, skor, accessoarer, leksaker etc ska vara hela och rena vid överlämnandet. Vi vill ju alla att vi ska kunna fynda riktigt bra grejer den 1 november på Pedagogen Park i Mölndal tillsammans med övriga happenings. Det kommer att bli en grym dag!

 

Hur lämnar jag saker som jag vill skänka?

Vi har förråd vid Mölndals sjukhus och i Krokslätt där du lätt kan släppa av sakerna.

 

Lägg ett mail till loppis@forattvikan.se, eller skriv ett meddelande här och berätta vad du har att skänka så kommer vi överens om bästa sätt att lämna över sakerna.

 

Vi kommer dessutom att köra en uppsamlingsrunda en gång i månaden med start den 27 juni. Har du grejer så kan vi hämta upp dem, även om vi gärna ser att du har möjlighet att lämna direkt till någon av våra lager..

 

Den 1 november blir det som sagt en stor loppis på Pedagogen Park i Mölndal där alla kan göra riktigt bra fynd och samtidigt bidra i kampen mot cancer. Tillsammans med Barncancerfonden Västra​ kan vi göra skillnad för de som kämpar för livet i detta nu. För att vi fortfarande kan! Nu kör vi!