FÖR ATT VI KAN 2015!

 

Vi lovar dig en söndag fylld av sköna aktiviteter även i år. 1 november smäller det till lite extra i eventhallen på Pedagogen Park i Mölndal. Mellan 12.00-16.00 är alla välkomna att fynda, mysa och roa sig.

 

Tillsammans gör vi skillnad, för att vi kan!

Sprid ordet så ses vi!

 

12.00-16.00 KOM OCH FYNDA!

Massörer från Team Axelsons mjukar upp trötta höstkroppar med axel-rygg och nackmassage

Ta chansen att vinn i vårt lotteri fylld av kokböcker, tavlor, teadventskalendrar, genrepsbiljetter till Stadsteatern med mera!

 

I år har vi även ett lotteri som innehåller 3 värdefulla presentkort till tre av Göteborgs mest omtalade tatueringstudios: American Art Tattoo, painted Pirate Tattoo och OttosTattoo. Får det lov att vara en gaddning? Kom hit och vinn eller skicka en kompis

Representater från Barncancerfonden Västra finns självklart på plats för att berätta om verksamheten och vad insamlingens pengar kommer att gå till. Ballonger utlovas!

De duktiga dansarna från City Dansstudio Mölndal bjuder upp till show! Barn och ungdomar kommer att uppträda och få taket på Pedagogen Park att lyfta några centimeter. Uppträde kommer att ske 12.30 samt 13.30.

Paulina Ulfvensköld heter en tjej som syr superfina accesoarer till barn under märket Dexxi. Paulina finns på plats och säljer utvalda plagg den 2 november. Passa på att klä de små varmt och bidra samtidigt till insamlingen!

 

Besök hennes hemsida på dexxi.se

Fotograf Peter Wärmare bygger upp en studio och knäpper av den en fina porträttbild efter den andra. Kom och fotografera barn och familj till årets julkort och klappar!

En av våra eldsjälar, Marie Karlgren, som varit med från starten för tre år sedan har år efter år visat sina talanger i virkning. I år har vi ett helt lotteri fyllt av goa nallar som Marie virkat kläder och tillhörande filt till. Så söta och alla med eget namn. Band annat är Ditte, Olle, Lisa och Joe spända på att få veta vilka deras nya ägare ska bli.

 

Kom och vinn!

Vi dukar upp försäljning av smycken av olika slag. Framförallt kan ni köpa det populära Olivia-armbandet som lanserades förra året.

Njut av kaffe, te, saft och hembakta kanelbullar! I vårt café hittar du allt detta och några minuters njutning att sitta ner och umgås.