VAD HÄNDE OCH VILKA VAR PÅ PLATS?

 

Här nedan förstår ni hur mycket som egentligen hände den 2 november 2014, för att vi alla kunde till förmån för Barncancerfonden. 137 620 kronor fördes totalt över till Barncancerfonden Västra. Helt fantastiskt!

 

STORT TACK!

 

Härmed vill vi rikta ett stort tack till alla som på något sätt, stort eller smått, var med och gjorde "För att vi kan 2014" till en helt fantastiskt insamling. Ett stort tack kommer från Barncancerfonden Västra och från oss arrangörer. Tack för att ni tillsammans gjort skillnad och tack för att ni visar att ni kan.

Att vi tillsammans kan.

2014 bjöd på rafflande auktioner och budgivningar. Auktionsutropare och medarrangör Eddy Bengtsson drog in 91.000 kronor på 1,5 timme i biosalongen på Kulturhuset Möllan. Matchtröjor, årskort och nöjen haglade i salongen. Tack alla sponsorer och välgörare för att ni tillsammans med oss och Eddy gjorde detta möjligt i år!

Massage från Team Axelsson och duktiga Marion. Trötta ryggar och nackar fick sig en skön omgång.

Barncancerfonden Västra fanns givetvis också på plats och berättade om sin verksamhet och vad de insamlade pengarna kan komma att användas till. Fredrik Parenius, föreningens ordförande, höll ett fint tal efter auktionens slut och var väldigt rörd av allas engagemang och uppslutningen under dagen. Go Fredrik!

Ann Lindström från Farmors Blomsterglädje hade dukat upp vackert med fina höstbuketter som många fick med sig hem och alla pengar gick oavkortat till insamlingen.

Fighterhjälpen, för alla dem som inte har haft turen att ha hälsan. Ett fantastiskt stöd gentemot För att vi kan hela vägen in i mål.

 

Läs mer om deras fantastiska arbete på deras facebooksida, facebook.com/fighterhjalpen

Free Mind Hälsostudio visade vad eteriska oljor har för effekter på vår kropp och vårt sinne. Emma Blom från EBH fanns också på plats och höll tillsammans med Moa från Free Mind en miniföreläsning om hur små saker kan göra skillnad om vi fokuserar rätt.

Full rulle bland kanelbullar, kaffe och glass i cafét som var fullsatt hela eftermiddagen. Glassen som var sponsrad från Lejonet & Björnen var en hit bland barnen och deras föräldrar.

Vårt lilla lotteri sålde slut på 45 minuter! Stora lotteriets vinnare fanns alla på plats under dragningen i biosalongen och vinnarna kunde med glädje ta med sig både övernattningar, underhållning och parfymer hem.

Fotograf Peter Wärmare tog fantastiska porträttbilder på alla som ville i den uppbyggda studion. Många fick känna sig som modell för en dag och bilderna blev fantastiska!

Muggar mm - personligt porslin hade underbart porslin på plats, där vinsten gick direkt till insamlingen. Många pappor blev nog glada av en liten mugg på Farsdag veckan därpå!

Armband, grunden i hela För att vi kans verksamhet, sålde som smör i solsken. Speciellt familjens Olivia-armband, som säljs till minne av en liten krigarprisessa, fick över 110 beställningar under 4 timmar och sålde slut på plats efter enbart 20 minuter. Vilken grej!

Tack alla barn som ritade många och fina teckningar på plats. Dem kommer göra många glada genom att användas som minnesblad och diplom i barncancerfonden Västras verksamhet.